#1 2011-09-13 15:13:17

Wyshak

First Lieutenant

Punktów :   -1 

Wyshak żegna

Niech ci, którzy jeszcze nie wiedzą, się dowiedzą, że odchodzę z klanu z powodu szerzącego się hackerstwa (90..., MafiozaGBW), i jego wspierania (Sashibu, Nektarynka). Żegnam.

#2 2011-09-13 16:47:23

Runed001

Administrator

23232355
Call me!
Punktów :   

Re: Wyshak żegna

wtf? Możesz mi wyjaśnić o co konkretnie chodzi/ co się stało, bo z tego co wyżej napisałeś mało rozumie ;D
Napisałeś z powodu: "Szerzącego się hackerstwa"  hmmm a masz na to jakiś dowód? Mafioza to, że tak powiem "nowy nabytek" - przyjmując człowieka do clanu nie masz pojęcia o tym, czy on ma hacki czy też ich niema, to wszystko wychodzi w późniejszych etapach gry, mówiąc potocznie w praniu... Niestety ja nie zauważyłem, hacków np. u kolegi Mafiozy... Nagrałeś filmik/ masz screana? Jak nie to, że się tak wyrażę "z czym do ludzi?" Bezpodstawne oskarżenia sa dyskwalifikowane, na podobnej zasadzie działa nexon, masz potwierdzenie w postaci filmiku, gdzie widać, że  typek hackuje i automatycznie leci banik w strone tego osobnika, nie masz dowodu (w tym przypadku filmiku) nie ma banika proste i logiczne

Moje chęci poznania prawdy, nie są spowodowane tym, że chce abyś, wrócił do clanu, nie mam zamiaru Cię namawiać, abyś za wszelką cenę wrócił... Oczywiście, każdy człowiek ma wolną ręke, dlatego też rób co chcesz, rób to, co uważasz za stosowne... Jednak dla mnie ucieczka z clanu, pod byle jakim pretekstem nie jest przekonywująca inaczej mówiąc, dezerter to dno Polecam Ci dołączyć do przyjaciela Sabinki i Jego spółki Piona!

Ja nie wiem czy obrałeś sobie autorytet w Sabince i chcesz Go naśladować czy też masz inne plany, w każdym razie miło było Cię poznać Trzymaj się ;-)

a tak btw, spoko ziomek z Cb był,  nic do Cb nie miałem i nie mam...

PS: A jakbyś się rozmyślił i chciał wrócić, to juz Ci mówie, że jest to niemożliwe

_________________________________________________________________________________________
Przed moimi oczami, stała piękna dama, Pięknie ubrana wymalowana i sama Bez nikogo, Lord have mercy! i Jakie ona ma zajebiste piękne piersi.... Grubson!

http://i54.tinypic.com/2j2j0pl.png

#3 2011-09-13 17:34:38

Wyshak

First Lieutenant

Oskarżam tych ludzi tylko i wyłącznie z tego powodu, że po prostu się przyznali i rozmawiali o tym na czacie klanowym. Kiedy powiedziałem, że ich reportuję to Sashibu i Nektarynka od razu wyskoczyli na mnie, że jak to tak reportować kolegę z klanu i co z tego, że hacker, przecież to kolega z klanu i jeśli mam coś do tego to mogę wypierdalać (nawet jakbym nie odszedł z klanu to Sashibu i tak by mnie wywalił )

Ostatnio edytowany przez Wyshak (2011-09-13 17:35:46)

#4 2011-09-13 18:26:58

Runed001

Administrator

23232355
Call me!
Punktów :   

Dziena za objaśnienie mi zaistniałej sytuacji ;-D
a więc tak:
Odnosząc się do regulaminu naszego clanu Patrz punkt 6  możemy stwierdzić iż Wyshak jest niewinny...
Ale mam do Ciebie parę pytań:
1. Masz jakiegoś świadka, który może potwierdzić twoje "zeznania"?
2. Masz jakiś dowód? Filmik, screan itd. ?
3. Jakie masz plany na przyszłość? Do jakiego clanu chcesz dołączyć?

xDD

_________________________________________________________________________________________
Przed moimi oczami, stała piękna dama, Pięknie ubrana wymalowana i sama Bez nikogo, Lord have mercy! i Jakie ona ma zajebiste piękne piersi.... Grubson!

http://i54.tinypic.com/2j2j0pl.png

#5 2011-09-13 18:53:38

Wyshak

First Lieutenant

1. Jeśli Nektarynka/Sashibu/907/Mafiozo się nie przyznają to raczej nie mam chociaż ktoś tam był ale nie pamiętam nicku.
2. Dowodu nie mam bo nie myślałem, że będzie mi do czegoś potrzebny...
3. Nie mam zamiaru grać w Combata

#6 2011-09-13 19:14:39

Rower's™

Private

Punktów :   

Nie popieramy hacków to wiadome, ale to kolega w Klanie nie przeszkadzal innym czy tez na CW wiec nie wiem o  co chodzi. Pozatym klanu sie nie reportuje pokazałeś tym jakie wykazujesz zachowanie względem klanu i moja odpowiedź jest prosta nikt na siłe cię u nas nie trzyma nie podoba sie to za przeproszeniem ,, wypierd**''
Mnie zdziwiło twoje zachowanie, między nami sam sie prosiłeś o to by wylecieć z klanu. Używał hacków to prawda ale po:
1.To jego sprawa on ryzykuje banem
2.Nie przeszkadzał użytkownikom tylko sam był na ,, FT'' po to by wbić lvl i tu ciekawostka dla cb, chciał wbić lv po to by kupić spobie speca na GP a nie jak w twoi wypadku za NX bo jak sam to ujołeś  wczoraj ,, to jest żałosne, dziecinne i strasznie noobskie''
więc ode mnie dla cb i koleszki woolf... czy jakoś tak nikt was w klanie nie chce bo zachowaliscie sie jak ,, Kable'' więc takim noobom/dzieciom mówiły głośne i stanowcze CYA (tłumaczenie: Dowidzenia)

Ostatnio edytowany przez Rower's™ (2011-09-14 07:55:21)

Kręci, kręci, każdego dziś onieśmiela, a kiedy na parkiecie w bogini seksu się przemienia, a kręci, kręci się, ale w mojej głowie.

Stopka forum

RSS